عرق آویشن برای ریه
عرق آویشن برای ریه فواید بسیار زیادی دارد و مصرف آن در طب سنتی برای بهبود مشکلات تنفسی بسیار توصیه می شود. آویشن یک گیاه مدیترانه ای است و در طول تاریخ به دلیل خواص دارویی بسیار شناخته شده است. این گیاه همه کاره نقش کلیدی در رژیم غذایی سالم مدیترانه ای دارد.
آویشن، گیاهی دارویی از خانواده گیاه نعناع است که به دلیل طعم خاص خود در بسیاری از نقاط جهان در آشپزی استفاده می شود. این گیاه با نام گیاهی Thymus vulgaris شناخته می شود و بومی آسیای غربی و اروپای جنوبی است.
نام آویشن از کلمه لاتین Thymus گرفته شده است که به معنای دود به دلیل عطر و بوی نیروبخش آن گرفته شده است. قدمت استفاده از این گیاه به هزاران سال می رسد، یونانیان و رومیان باستان این گیاه سنتی را به عنوان نوعی بخور در معابد، خانه ها و مکان های مقدس استفاده می کردند تا این امکان را عاری از میکروب و باکتری نگه دارند.
فهرست مطالب
فواید مصرف عرق آویشن برای سلامتی
مصرف عرق آویشن در طب سنتی برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی توصیه می شود. این عرق گیاهی سرشار از مواد مغذی و مفید برای سلامتی است. برخی از فواید این عرق گیاهی عبارتند از:
درمان مشکلات تنفسی
مصرف عرق آویشن برای ریه می تواند بسیار مفید باشد. این عرق گیاهی خواص ضد باکتریایی و خلط آور بسیار قویی دارد. از این رو در طب سنتی برای بهبود مشکلات تنفسی بسیار استفاده می شود. این عرق گیاهی به پاکسازی مخاط و رسوبات خلط از مجرای بینی کمک می کند و احتقان قفسه سینه را تسکین می دهد. طبیعت آرام بخش عرق آویشن نقش کلیدی در درمان گلودرد دارد. عرق آویشن همچنین به عنوان یک درمان قوی برای بیماری های همچون آسم، برونشیت، سردرد و فارنژیت عمل می کند.
سلامت قلب را ارتقا می دهد
تحقیقات اخیر نشان داده است که ترکیبات موجود در عرق آویشن اثر آرام بخشی و تسکین دهنده ای قوی بر رگ ها و عروق بدن دارد. مصرف این عرق گیاهی به گشاد شدن رگ های خونی به فرد کمک می کند و در نتیجه ضربان قلب و جریان خون را کاهش می دهد. همچنین مصرف این عرق کلسترول خون را کاهش می دهد و از رسوب کردن کلسترول در مویرگ ها جلوگیری می کند. این عمل به نوبه خود از بروز بیماری هایی مانند تصلب شرایین جلوگیری می کند و خطر حملات قلبی و بلوک های قلبی را کاهش می دهد.
تقویت سیستم گوارشی
خواص ضد اسپاسم عرق گیاهی آویشن از ایجاد گازهای مضر در معده جلوگیری می کند و ترشح آنزیم های گوارشی را افزایش می دهد. در نتیجه باعث تقویت سیستم گوارشی، تسکین نفخ، بهبود درد شکم، درمان اسهال و سندرم روده تحریک پذیر می شود.
سلامت پوست را افزایش می دهد
عرق آویشن سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. مصرف این عرق گیاهی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های قوی برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه، جوش، بثورات، بریدگی و اسکار بسیار مفید است. همچنین مصرف عرق آویشن از آسیب اکسیداتیو خورشید جلوگیری می کند و علائم مختلف پیری مانند چین و چروک و خطوط ریز را درمان می کند و پوست شما را سالم و درخشان نگه می دارد.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
عرق گیاهی آویشن به عنوان منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات مغذی، برای بهبود سیستم ایمنی بدن، مبارزه با میکروب ها و محافظت از بدن در برابر عفونت های مختلف بسیار مفید است. این عرق گیاهی همچنین دارای خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی قوی است که در پیشگیری از عفونت های مختلف مانند تب، سرماخوردگی، گلودرد و سایر ناهنجاری های تنفسی بسیار موثر است.
ذهن را آرام می کند
مصرف عرق گیاهی آویشن خلق و خو را بهبود می بخشد و استرس را نیز از بین می برد. این عرق گیاهی با تنظیم هورمون استرس یعنی سروتونین علائم مختلف اضطراب از جمله بیقراری، ناراحتی، سردی دست ها و پاها و غیره را کاهش می دهد و حس شادابی و نشاط را به فرد القا می کند.
عوارض جانبی مصرف عرق آویشن
مصرف عرق آویشن در حد اعتدال، هیچ گونه عوارض جانبی برای سلامتی انسان در پی نخواهد داشت. عرق آویشن برای ریه یک داروی گیاهی بسیار مفید است. اگر این عرق گیاهی به مقدار زیاد مصرف شود، ممکن است عوارض جانبی مانند مشکلات گوارشی، اسهال، سردرد و سرگیجه را برای فرد ایجاد کند. توصیه می شود برای جلوگیری از بروز عوارض جانبی، این محصول را به مقدار مناسب مصرف کنید. همچنین مصرف این عرق گیاهی برای زنان بارداری و شیرده توصیه نمی شود.